HÉBERGEMENT

CAN MENCIÓ - Plaça Major

CAN MENCIÓ - Plaça Major

L’edifici de CAN MENCIÓ – Plaça Major ha estat rehabilitat cercant la integració amb el territori i seguint criteris de sostenibilitat, amb una decoració rústica amb tocs industrials, que dota la casa d’un ambient agradable, càlid i confortable.

Ja sigui viatjant sols, en parella, amb la família o en grup, a casa nostra hi trobareu un entorn tranquil on descansar i un bon punt des d’on iniciar les vostres sortides de descoberta del territori.

+ INFO

CAN MENCIÓ - Les Costes

CAN MENCIÓ - Les Costes

L’edifici de CAN MENCIÓ – Les Costes és un edifici de nova construcció que us ofereix tots els serveis d’una casa moderna sense renunciar a l’autenticitat d’allotjar-se a tocar de la naturalesa exuberant de la Garrotxa i a només 200 metres del recinte emmurallat de Santa Pau.

Perfecte per acollir grups familiars o d’amics o per gaudir d’uns dies de relax i natura amb parella, a casa nostra hi trobareu un ambient familiar on desconnectar del món i descobrir la comarca.

+ INFO

Ce site web utilise des cookies propres et de tiers pour améliorer nos services et montrer vous publicité associés à leurs préférences en analysant leurs habitudes de navigation. Si vous continuez à naviguer, nous considérons qu'il accepte son utilisation. Vous pouvez en apprendre davantage sur nos "cookies" ici.

Top