ACCOMODATIONS

CAN MENCIÓ - Plaça Major

CAN MENCIÓ - Plaça Major

L’edifici de CAN MENCIÓ – Plaça Major ha estat rehabilitat cercant la integració amb el territori i seguint criteris de sostenibilitat, amb una decoració rústica amb tocs industrials, que dota la casa d’un ambient agradable, càlid i confortable.

Ja sigui viatjant sols, en parella, amb la família o en grup, a casa nostra hi trobareu un entorn tranquil on descansar i un bon punt des d’on iniciar les vostres sortides de descoberta del territori.

+ INFO

CAN MENCIÓ - Les Costes

CAN MENCIÓ - Les Costes

L’edifici de CAN MENCIÓ – Les Costes és un edifici de nova construcció que us ofereix tots els serveis d’una casa moderna sense renunciar a l’autenticitat d’allotjar-se a tocar de la naturalesa exuberant de la Garrotxa i a només 200 metres del recinte emmurallat de Santa Pau.

Perfecte per acollir grups familiars o d’amics o per gaudir d’uns dies de relax i natura amb parella, a casa nostra hi trobareu un ambient familiar on desconnectar del món i descobrir la comarca.

+ INFO

This site uses its own and third parties cookies to improve our services related with your preferences by analyzing your browsing habits. If you continue browsing, we consider that you have accepted the use of it. You can learn more about our policy here

Accept
Top